BLOG

Het laatste taarten nieuws Lees mee over de lekkerste taarten in de regio Rotterdam en Vlaardingen


BEDRIJVEN

31-3-17 21
Cupcakes bedrijven logo

De laatste tijd veel giant cupcakes gemaakt voor fotoshoots voor verschillende fotografen uit Rotterdam. Allerlei soorten thema's zijn mogelijk. Daarnaast ook een aantal cupcakes gemaakt met logo voor bedrijven. Deze zijn geheel naar eigen wens te maken en kunnen ook door heel Nederland op beurzen worden bezorgd. Informeer naar alle mogelijkheden en prijzen.
TAARTEN

13-3-17 20
Taarten Rotterdam

Super leuke projecten de laatste tijd gemaakt, van babyshower tot bruiloft. Niets is te gek en samen maken we een mooi ontwerp voor de taart. Ook bezorgen is in heel rotterdam mogelijk van alle taarten en cupcakes en cakepops.
SWEETTABLE

archief 19
Sweet table babyshower

De laatste tijd weer veel leuke taarten gemaakt. Hier 2 voorbeeldjes te zien. Een taart van woezel en pip en een meptaartje van Po van de teletubbies. De rest van de taarten zijn ook toegevoegd aan het portfolio.
SWEETTABLE

archief 18
Sweet table babyshower

Sweet table gemaakt voor een babyshower. Heerlijke koekjes, een rozen taart, een buiken taart en lollys van schuim.
VERJAARDAG

archief 17
Sweet table 1 jaar jongen

Dit weekend was mijn eigen zoontje jarig. Hij werd alweer 1 jaar oud. Ik heb een sweet table gemaakt in de kleuren donkerblauw, blauw en zilver. Het was een heel feest weekend en erg geslaagd!
GENDER REVEAL

archief 16
Smashcake blauw roze

Nieuw bij TOP TAARTEN VLAARDINGEN is deze gender reveal smash cake. Aan de binnenkant zitten roze of blauwe muisjes. Versierd met mooie toeven in roze en blauw. Erg leuk om met de familie aan te snijden. Mail voor de mogelijkheden
REGENBOOG

archief 16
Regenboog taart

Dit weekend heel veel taartjes gemaakt. Het was even druk met de verjaardagstaarten. Hierboven een selectie. De regenboog taart was erg leuk om te maken en is van binnen ook de kleuren van de regenboog. Heel leuk om aan te snijden! Daarnaast deze leuke paw patrol taart en een mega frozen taart voor ruim 45 personen. Ook zijn er nieuwe frozen traktatie lolly's. Kijk op facebook voor meer info.
SMASHCAKE

archief 15
Smashcake blauw

Dit weekend een smash cake gedaan met mijn eigen zoontje. Hij kreeg een mooie giant cupcake met navy kleur en vond het prachtig. We hebben mooie foto's voor op de uitnodiging. De afgelopen weken ook weer mooie taarten gemaakt, zoals mega mindy, een chocobom en cupcakes voor de woonbeurs met bedrijfslogo.
MINION

archief 14
Minion taartje met cupcake

Een week met heel verschillende taarten. Als eerste een mooie knalroze smashcake gemaakt. Hopelijk is deze goed gesmahst. Daarna een herdenkingstaartje gemaakt met choco biscuit en choco mouse vulling. Ook voor een klein man een Feyenoord meptaartje die koemelvrij is. Een he or she taart koemelkvrij met kokosvulling. Dit weekend een leuke miniontaart voor 6 personen, een verjaardagstaart en een mooie star wars taart. Fijn weekend allemaal!
MONSTER

archief 13
Monster en co taart

Deze week weer veel taartjes gemaakt. 2 gender reveal taartjes. Ook een monster en co spoed taart. De taartenbakster had een avond van te voren afgezegd. Snel de ovens aan en bakken maar! Voor dit weekend een leuke frozen taart en breaking bad met cupcakes van candy meth erop. Ook nog een baby tv taart maar daar komt later de foto van.
DISCODIP

archief 12
Discodip bruidstaart Zoetermeer

Een hele leuke week achter de rug! Eerst een leuke bruidstaart gemaakt van discodip met erin ook de kleuren van de regenboog. Daarnaast de cupcakes gemaakt voor het feest in de avond in Zoetermeer. Ook emoij cupcakes gemaakt, een verhuis taartje, een geboortetaart en nog cupcakes voor een feestje. Als laatste zondag nog een mooie barbie taart voor een echte fan uit Vlaardingen.
GESLAAGD!

archief 11
Geslaagd cupcakes Krimpen ad Ijssel

Super leuke afstudeer cupcakes gemaakt. Staan erg leuk op een feestje en zijn daarnaast ook nog eens heerlijk!
BABYSHOWER

archief 10
Bloemen taart Schiedam

Afgelopen weken weer leuke taartjes gemaakt!
TELETUBBIE

archief 9
Teletubbie taart Vlaardingen

Deze week een leuke teletubbie taart mogen maken ondanks de hitte toch 3D gedaan. Ook heb ik weer 2 he or she taarten gemaakt. Eentje is zelfs al binnen 40 minuten na bekendmaking opgehaald. Tegen meerprijs kan een taart al direct na de echo worden opgehaald. Zo kan je gelijk jezelf of de familie verrassen en hoef je niet te wachten.


BRUIDSTAART

archief 8
Bruidstaart Schipluiden

Als je helemaal in natuur sferen trouwt, hoort daar natuurlijk ook een natuur taart bij. Deze taart van berkenstam is gevuld met stroopwafel creme en botercreme. Bovenop een suiker orchidee, hetzelfde als in het boeket van de bruid. Het bruidspaar uit Schipluiden was heel blij met de taart!


SMASH CAKE

archief 7
Smash Cake voor Schiedam

Voor Rosalie uit Schiedam een hele leuke woezel en pip taart gemaakt. En natuurlijk voor haarzelf een mep taartje. Rosalie vond de smash cake giant cupcake erg lekker en besloot er heerlijk van te snoepen.


BABYSHOWER TAART

archief 6
Woezel en Pip taart Maassluis

Een super leuke taart gemaakt voor een tweeling van woezel en pip. En natuurlijk 2 meptaartjes. Daarnaast 2 proeverijen gedaan voor een bruiloft met allerlei verschillende smaken. Ook nog een mooie verjaardagstaart en een babyshower taart met beertje.


BABY LOLLY'S

archief 5
Baby shower lolly's Vlaardingen

Vanaf nu ook lolly's te krijgen voor een babyshower of kraamfeest. Leuk als bedankje! Verkrijgbaar in een wiegje, flesje, romper. Elke kleur is mogelijk. Kan ook in een feestelijke verpakking. Mail voor alle mogelijkheden en prijzen.


GESLAAGD WOEZEL EN PIP

archief 4
Bolle buiken taart Schiedam

Deze week vooral geslaagd cupcakes gemaakt. Voor iedereen die geslaagd is, van harte gefeliciteerd! Ook een meptaartje van woezel en pip en 10 cupcakes voor een babyshower. Als laatste nog een bolle buiken taart en een taartje voor een meisje van een echte roze teddybeer. Jammie!


Frozen Dolfje weerwolfje

archief 3
Frozen taart Rotterdam

Weer super leuke taartjes gemaakt. Een stapeltaart voor 40 personen van dolfje weerwolfje, een klein taartje met baby voor een kraamfeest, Een brandweer Sam taartje en cupcakes voor de kinderen, een babyshower taart naar Jip en Janneke en een smash cake. Eet smakelijk allemaal!


Mickey taart, uilen taart

archief 2
Mickey Mouse Taart Capelle a/d IJssel

Een heel erg druk taarten weekend gehad met een stapeltaart van Mickey Mouse, een stapeltaart van Frozen, een Amerikaanse stapeltaart, een uilentaart, smashcake voor een lieve princes en 70 gender reveal soesjes. Er werd weer gesmuld in Vlaardingen, Rotterdam, Dordrecht en Schiedam!


Minecraft

archief 1
Minecraft Taart Zoetermeer

Vandaag 34 heerlijke Minecraft schooltraktaties gemaakt voor een negenjarige jongen in Zoetermeer. Hopelijk gaat de hele klas ervan smullen!


Thema taarten

Bestel nu!
juli 2016Choco Lolly's

Vanaf € 1,00 per stuk. Als bedankje of traktatie