BESTELLEN

Taart/cupcakes bestellen Vlaardingen Rotterdam e.o.!

Iemand verrassen? Wij bezorgen de taart!

Hieronder kunt u het formulier invullen om een taart of cupcakes te bestellen. Elk aantal personen is mogelijk. Gemdiddeld kunt u rekenen op 3 euro per persoon inclusief alle versieringen en vullingen. Dit formulier kan ook door bedrijven worden ingevuld. In Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam en omgeving bezorgen wij ook. In de meeste gevallen ontvangt u binnen 24 uur een reactie terug. Bij een spoed bestelling adviseren wij om even telefonisch contact op te nemen via 06-54 68 64 98. Heb je nog geen idee wat voor taart of het aantal personen? Dan denk ik graag mee en geef advies. Het aantal personen kan nog tot 5 dagen van te voren worden gewijzigd.

BestelformulierTHUISBEZORGD
Taart en cupcakes bezorgen: Vlaardingen € 5,00.
Taart en cupcakes bezorgen: Schiedam, Schipluiden € 6,00.
Taart en cupcakes bezorgen: Delft, Rotterdam, Spijkenisse, Maassluis, Bergschenhoek € 7,50.
Taart en cupcakes bezorgen: Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Capelle a/d IJssel € 10,00.
Koekjes verzenden: Heel Nederland vanaf 3,50 per brievenbuspakket.

AFHALEN
Het is ook mogelijk je bestelling af te halen. Dit kan op afspraak op ons adres in Vlaardingen (Lindendreef 117). Afhalen is elke dag van de week mogelijk, ook op zondag.

BETALEN
Wanneer je de taart komt afhalen, kan je contant betalen. Er is slechts beperkt wisselgeld aanwezig, dus betaal bij voorkeur gepast. Indien de taart bij jou wordt bezorgd, heeft de bezorger geen wisselgeld bij zich. In alle gevallen is het ook mogelijk om het bedrag vooraf naar mijn rekeningnummer over te maken, onder vermelding van je naam en de datum van bezorging of afhalen van de taart. Mijn rekeningnummer is NL92 INGB 0008 4968 25

Book a Table

Its worth!

Bestel een taart!

Mijn gegevens

info@toptaartenvlaardingen.nl

Adres:
Top Taarten Vlaardingen
Lindendreef 117
3137 CL Vlaardingen
Kvk: 66740266