WORKSHOPS

Taarten workshop in Vlaardingen, Rotterdam e.o.!

Een lekkere, originele activiteit? Boek een workshop!

Bij Top Taarten Vlaardingen is het volgen van een workshop of geven van een kinderfeestje ook mogelijk! Wij hebben hiervoor de volgende opties:

 

Kinderfeestje boltaartje versieren

Dit feestje is voor kinderen vanaf 6 jaar oud. We gaan een boltaartje vullen, bekleden en versieren. Dit kan met allerlei soorten versieringen. Maar natuurlijk gaat het vooral om een gezellige middag met veel plezier. Tijdens de middag is er iets te drinken en wat lekkers te snoepen. Na afloop mag het taartje voor 4 personen mee naar huis.

 

Kosten: 15 euro per kind
Minimaal 6 kinderen, maximaal 12 kinderen.
Feestje vindt bij voorkeur bij jullie thuis plaats. Ik zorg voor alle spullen, tafelkleed e.d. En laat alles ook weer netjes achter.

 

Workshop unicorn boltaartje maken

Tijdens deze workshop gaan we een boltaartje vullen, afsmeren en bekleden. Aan het einde heb je een eigen unicorn taartje voor 4 personen gemaakt. Deze workshop is ook leuk om als ouder en kind te doen.

 

Datum: in overleg
Kosten: 20 euro per persoon. Mogelijk vanaf 4 personen.
Locatie: Bij u thuis

 

Workshop basistaart maken

Tijdens deze workshop gaan we een taart van 20 cm vullen, afsmeren en bekleden. Daarnaast kan je deze geheel naar eigen wens versieren. Leuk als verjaardagstaart of om eens te oefenen. De taart is voor 10 a 12 personen en gaat erna mee naar huis.

 

Datum: in overleg
Kosten: 50 euro
Locatie: VlaardingenInschrijfformulier

Schrijf je hieronder geheel vrijblijvend in voor een workshop van jouw keuze. Ik neem direct contact met je op voor meer informatie.

 

Book a Table

Its worth!

Boek een workshop

Mijn gegevens

info@toptaartenvlaardingen.nl

Adres:
Top Taarten Vlaardingen
Lindendreef 117
3137 CL Vlaardingen
Kvk: 66740266